TRADITIONAL MENU
Calice di bollicine
Glass of sparkling wine
Prosciutto con crostino di milza
Ham with spleen crostino
Allergens: 1,2,4,6,7
Pappardelle al regù di coniglio e olive
Pappardelle pasta with rabbit and olive sauce
Allergens: 2,3,4,6,7
Tagliata di vitello con patate al rosmarino
Veal tagliata with rosemary potatoes
Allergens: 6
Tiramisù
Allergens: 2,3,4,5
49€
SEAFOOD CLASSICS
Calice di bollicine
Glass of sparkling wine
Moscardini in Guazzetto
Baby octopus in tomato broth
Allergens: 1,2,6,7,9
Spaghetti alle vongole veraci
Spaghetti with clams
Allergens: 1,2,4,6,7
Tonno alla griglia con insalatina e pesto alla menta
Grilled tuna with salad and mint pesto
Allergens: 1,3,6,7
Crème caramel
Allergens: 3,4
55€
The tasting menu choice is for all guests at the table.
APPETIZERS
Tartara tagliata al coltello e maionese alla senape20,00
Hand-cut beef tartare with mustard mayonnaise
Allergens: 3,6,10
Vitello tonnato, lingua e la nostra giardiniera20,00
Vitello tonnato, tongue, and our pickled vegetables
Allergens: 1,2,3,6,7
Maialino di cinta senese morbido e croccante con mela al Marsala20,00
Tender and crispy Cinta Senese pork with Marsala-glazed apple
Allergens: 4,6,7
Moscardini in guazzetto20,00
Baby octopus in tomato broth
Allergens: 1,6,7,9
Vellutata di fagioli con seppioline e gamberi rosa20,00
Bean velouté with cuttlefish and pink shrimp
Allergens: 1,6,7,8,9
Tartare di mare25,00
Seafood tartare
Allergens: 1,6
I PRIMI PIATTI FIRST COURSES
Ravioli ripieni di ragù di Chianina con olio extravergine, timo e Parmigiano Reggiano18,00
Ravioli stuffed with Chianina beef ragù, extra virgin olive oil, thyme, and Parmigiano Reggiano
Allergens: 2,3,4,6,7
Tortelli con ricotta (Fiorini), spinaci e semi di papavero16,00
Tortelli with ricotta (Fiorini), spinach, and poppy seeds
Allergens: 2,3,4,5,6
Risotto, uovo, pepe e foie gras21,00
Risotto with egg, pepper, and foie gras
Allergens: 3,4,5,6,7
Spaghetti alle vongole veraci20,00
Spaghetti with clams
Allergens: 1,2,6,7
Linguine con calamaretti di penna alla salvia21,00
Linguine with squid and sage
Allergens: 1,2,4,6,7
Paccheri alla pescatora21,00
Paccheri with seafood sauce
Allergens: 1,2,4,6,7,9
MAIN COURSES
Tagliata di chianina con salsa al Morellino e verdure di stagione28,00
Chianina beef tagliata with Morellino wine sauce and seasonal vegetables
Allergens: 2,4,6,7
Guancia agli agrumi e puré28,00
Citrus-glazed beef cheek with purée
Allergens: 4,5,6
***
Polpo in umido con basilico28,00
Braised octopus with basil
Allergens: 1,2,6,7,9
Tonno alla griglia con insalatina a pesto alla menta25,00
Grilled tuna with salad and mint pesto
Allergens: 1,3,6,7
Pescato del giorno al vapore, verdure e la nostra maionese35,00
Steamed catch of the day with vegetables and our mayonnaise
Allergens: 1,3
***
Selezione di formaggi18,00
Cheese selection
DESSERT
9,00
Cover charge €4.00. VAT and service are included in the prices. Some hard-to-find products are blast-chilled or frozen.
Allergens: 1 – Fish, molluscs, crustaceans 2 – Gluten-containing flours 3 – Eggs 4 – Milk and dairy products 5 – Nuts 6 – Herbs 7 – Onions and garlic 8 – Legumes 9 – Tomato 10 – Mustard
Commenti
Posta un commento